Scurt, viitorul cu Trump

La ora asta la care mă uit, Trump pare că a câștigat (probabil o va și face). Ce învățăm noi din asta?

  1. Elitele intelectuale și-au creat o bulă din care nu mai ies, ideile și mesajele lor nu mai reușesc să ajungă la marea masă a populației.
  2. Elita americană oricum a luat-o razna de la prea mult bine. Chestii precum politically-correctness, un președinte de culoare sub care tensiunile rasiale au crescut, oameni obsedați cu ce se întâmpla în secolul XIX…
  3. În plus, lumea a subestimat puterea populismului.
  4. În cele din urmă, măcar americanii nu s-au rușinat să voteze cu Vadim.
  5. Hai să vedem acum cât de împăciuitori suntem cu rușii. E momentul. Puneți-vă pe citit Tolstoi și Dostoievski, băieți și fete! 😀
Trebuie doar vopsea proaspătă
Trebuie doar vopsea proaspătă

17 Replies to “Scurt, viitorul cu Trump”

  1. Citeam ceva articol zilele trecute in NY Times scris de o feminista cum ca trump e popular pentru ca barbatii nu se pot obisnui cu noile drepturi ale femeilor si ca sufera ca nu mai sunt number 1 in familie/societate etc mizerii din astea. Nu tu femeie, trump e popular pentru ca in timp ce hillary ia un 200k sa tina un discurs de o ora la Goldman Sachs omuletii de rand n-au bani nici sa se pise-n centru dar li se exprima doct ca-s misogini/rasisti/xenofobi etc. Pai ce sa zic GG popcornul e pregatit.

  2. Interesant ca mentionezi Dostoievski … in Demoni el demonteaza foarte abil si relativ subtil liberalismul vestic.

  3. Daca ai rabdare eu zic ca merita citit Dostoievski. Omul a fost categorisit ca nihilist, dar defapt zic eu ca e mai mult mistic ortodox.

Comentariul tău