Selecţie de muzică

Pentru că aseară Dow Jones a scăzut cu 748 de puncte (record personal), şi pentru că nimic nu pare să meargă bine pe lumea asta, nişte link-uri (sort of) cu muzică.

Pentru că în ultima vreme o tot auziţi la radio într-o obscenitate de trance minimal uţ uţ, originalul aici:

E vorba de balada lui Ciprian Porumbescu, dar acum o fi mare ‘club anthem’. Să fie. Ascultaţi originalul (aici nu e completă, piesa are 11 minute). O găsiţi însă pe trilulilu.

Mai jos, AG Weinberger reinterpretînd Hey Joe:

Am fost la concertul lui din Braşov, şi recunosc, am fost convertit la blues. Un spectacol nu foarte grozav, dar muzica şi vocea au fost excelente. E clar, AG are nevoie de un pic de showmanship, restul le are. Are chiar şi charismă, dar nu are un discurs fluent care să lege piesele pe care le cîntă, chiar dacă el încearcă. Din punct de vedere instrumental e chiar grozav, iar vocea e deosebită, foarte plăcută, şi reuşeşte să umple fără microfon sala.

Acum, un link la piesele unei formaţii tinere. Shoty se numesc fetele, şi am aflat de ele de pe blogul lui Florin Grozea de la HiQ. Piesele s-ar putea să vă placă sau nu, videoclipul (piesa din videoclip)

îmi aminteşte de Firma – “La orbire”

Nu degeaba. Rocca de la Firma a făcut videoclipul lor, iar fetele promit fie şi pentru că se asociază cu oameni talentaţi. Şi îmi mai place şi faptul că sunt DIY-ere, lucru de apreciat zilele astea. Daţi-vă şi voi cu părerea. 🙂

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.