Sfîrşitul lumii revine

Da, oameni buni! Se apropie, se apropie. În doi ani, Capital ne anunţă că s-a terminat, nu o să mai avem adrese web şi o să căutăm să furăm cele gata existente.

O criză mondială comparabilă cu criza de locuinţe. Ar trebui să înfiinţăm un ANL pentru adrese web, să se dea, dom’le cîte două la fiecare, să se-ajungă şi în fund, la coadă!!!

Dar este bine. Cercetătorii lucrează deja la următoarea versiune, numită IPv6. Parcă văd nişte cercetători în halate albe strîngînd buloane şi şuruburi pline de vaselină la un ultim hublou dintr-o chestie vastă. “Cercetătorii lucrează cu spor, în curînd se fac primele teste” zice unul din cei cu halat alb şi cu cască de protecţie pe vîrful capului (deşi se simte că nu a purtat casca niciodată în viaţa lui), ştergîndu-se de vaselină pe halat.

Ura! Ura!


2 Replies to “Sfîrşitul lumii revine”

  1. Ovidiu C.

    Evident că domnu’ jurnalist n-are de unde să ştie că adresele IP nu sunt „adrese web”. Şi problema nu este deloc „neaşteptată”. A fost prevăzută încă de la începutul anilor ’90 şi s-au luat măsuri încă de pe atunci (cum ar fi introducerea CIDR în 1993). Dar de, e greu să te documentezi.

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.