Shia LaBeouf

Încă sunt uimit că nu toată lumea știe de cântecul “Shia LaBeouf, actual canibal”. E una din acele legături ciudate pe care le faci, nu au niciun sens; din contră, legătura e absurdă și pe măsură ce intri mai tare în absurdul situației gluma devine din ce în ce mai bună. O poveste de film horror de clasă B cu una din cele mai inofensive figuri din Hollywood.

Cântecul a fost publicat de Rob Cantor în martie 2012, și a devenit popular aproape imediat. În 2014, Rob Cantor a făcut și un videoclip pentru piesă, videoclip în care apare și Shia LaBeouf acordându-și de unul singur aplauze.

Mai multe despre memă (da, există cuvântul, cel puțin conform Wikipedia) aici.

 


8 Replies to “Shia LaBeouf”

  1. Ender

    in primul rand omul incearca sa faca chestii. experimenteaza, e vizibil, socheaza. bravo lui, e tanar si are timp sa faca lucruri misto. gen videoclipul pt Sia sau Sigur Ros.

  2. Dorin Lazăr

    Îmi place clipul pentru Sia, e curajos. Da, îmi place, mi se pare că e temerar față de restul Hollywood-ului. Să-și rezolve problemele de plagiat, și sunt curios ce o să scoată mai departe.

  3. Dorin Lazăr

    Știi că pentru comentariul ăsta o să vii peste trei luni să mă rogi să îl scot. Și nu o să-l scot. Și o să te dai cu google-ul de pământ că sunt oamenii răi, nu?

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.