Shorts

  • Revitalizăm Bookpub(http://bookpub.forumotion.net/) Pentru a treia oară. De ce? Pentru că oamenii îl găsesc, se înscriu, și pentru că putem să-i aducem să discute. Așa că facem acel mic efort extra pentru a-i reda viață. Pentru spirit contăm pe comunitatea care suntem siguri că se va reînchega.
  • Am fost la Arad, și am fost loviți de unul din cele mai înfiorătoare contraste posibile. Două mall-uri, cinema cu zece săli (încă în construcție), dar toate magazinele goale și centrul orașului plin de praf și sărăcăcios. Cum își închipuie cei cu mall-urile că vor reuși să facă pe oameni să cheltuie la în magazine ce vînd la suprapreț? Ce produce Aradul atît de tare încît să își permită un astfel de boom? Bonus:
  • O inițiativă interesantă: PaperGirl Brașov.
  • Nu comentez nimic despre nebunia cu 25% tăiat din salariile bugetarilor și 15% din pensii. E o mișcare amînată de PREA multă vreme. Și e semn că poate angajații de stat ar fi trebuit să accepte măsuri alternative gen disponibilizări din locurile inutile. E încă o dovadă că sindicaliștii nu fac altceva decît să strice. Și îmi revine în minte cifra aceea: doar 5 milioane de oameni din 21 produc ceva în România. (Da, statul nu produce decît pierderi, prin definiție).
  • CFR sucks big time. Motiv de mulți nervi și nu numai.
  • Mi-am luat primele nouă volume din seria Jules Verne scoasă de Adevărul. Mi se pare o chestie foarte faină, sper să nu dea faliment înainte de a termina toate volumele 😛
  • Citesc ‘America’s great depression’ de Murray N. Rothbard pe care o puteți descărca gratuit de la institutul Ludwig von Mises, și am niște revelații interesante 🙂 Vă recomand cartea cu căldură (chiar dacă pe alocuri pierd firul, pentru că nu sunt în temă cu toate chestiile de economie necesare).

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.