Silent Strike – Noi doi (instrumental pentru Alexandrina)

SoundCloud Unul din instrumentalele care îl fac pe Silent Strike un artist deosebit, și care te fac instantaneu fan. Unul din cei mai consistenți artiști români la lucru, cu un instrumental făcut pentru Alexandrina, pentru piesa “Noi doi”, o combinație foarte fericită, zic eu. Sună bine și cu vocea Alexandrinei peste, dar parcă îmi place și instrumentalul, luat separat.


5 Replies to “Silent Strike – Noi doi (instrumental pentru Alexandrina)”

 1. so

  Suna genial! (si nu doar piesa asta) Am incercat sa gasesc albumul, dar nici cei de la best music si nici Gheorghiescu – mentionat pe soundcloud – nu mai au arhiva disponibila. Nici de cumparat nu se gaseste (la o cautare rapida). Ai idee unde pot gasi piesele de pe albumul instrumental si pentru uz offline? Excelenta recomandarea, mersi!

 2. Dorin Lazăr

  Albumul “Silent Strike” din 2006 parcă îl am în ceva ediție limitată, cred că s-au emis vreo 1000 de exemplare, eu am numărul șapte sute și ceva, ștanțat într-o bară de plumb ce e insert la CD. L-am găsit în Carrefour, din toate locurile posibile.
  Nu știu unde ai putea să găsești muzica lui. Cred că ai putea să-l întrebi direct pe el, pe facebook: https://www.facebook.com/silentstrikemusic sau pe soundcloud.

 3. so

  Mersi! O sa incerc sa fac rost de la el de albumul instrumental. Mai am ceva piese la care a fost colaborator si sunt piese pe care probabil nu le-am inteles, dar asta e un album pe care il vreau in totalitate.

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.