Singurul lucru bun de la RMA2013

Cum spuneam de nenumărate ori pe blogul ăsta, iubitorii de animale nu fac petiții similare cu prostia asta pentru cantitatea obscenă de spray-uri contra gîndacilor, contra țînțarilor sau otrăvurilor pentru șobolani ce se găsesc la vînzare în majoritatea supermarket-urilor. Iar gîndacii și țînțarii fac mult mai puține victime ce necesită spitalizare decît maidanezii.

Eram sigur că Puya o să-și atragă oprobiul ‘cuțofililor’ din cauza asta, dar mi-e foarte greu să găsesc contraargumente la ce spune el pe scena de la Romanian Music Awards 2013 în legătură cu cîinii vagabonzi:

Chiar de curînd citisem despre un caz de familie care a adoptat un maidanez care la cîteva zile le-a băgat în spital copilul. Așa că… cuțofili, chiar există soluții?

Mesajul lui Puya (în caz că dispare video):

“Apropos de javre: Trimiteți javrele înapoi la Brigitte Bardot. 2013. România, nu Congo. Cînd Cuțu Cuțu și Grivei se dau la copiii mei, iau pușca și trag în ei, să mă pomenească, băi! Cuțofililor, Puya e de la Protecția copiilor. Oare sunteți orbi toți? În loc să ne plîngem copiii morţi, noi plîngem de mila javrelor care i-au sfîșiat în colți… Dă-i încolo de maidanezi”


6 Replies to “Singurul lucru bun de la RMA2013”

  1. Andreea

    Bai nene, nu poti sa ii bagi pe toti cutofilii in aceeasi oala. Ca unii sunt retardati si-si lasa plodul in preajma unei potai adulte recent adoptata de pe strada nu inseamna decat ca oamenii aia nu trebuiau lasati sa se reproduca si nici sa adopte.

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.