Sinistrații de la Robbie Williams

Eu unul nu pot să nu fiu amuzat de toți oamenii care au mers la concertul Robbie Williams și acum se plâng pe toți pereții că spectacolul a fost senzațional, dar nu au putut să bea apă. Da, a fost fain, dar tot ce se aude acum de la voi a fost “mi-a fost sete”, “mi-a fost sete”, “mi-a fost sete”.

Și nu că nu aș fi de acord cu plânsetul lor – îi înțeleg. Da, ok, organizarea a fost nașpa. Dar totuși, concertul cum a fost? “A fost excepțional”, “a fost senzațional” și cam atât. În schimb primim full-frontal 50 Shades of Thirst, de parcă pe noi, ăștia care nu am fost la concert, aia ne interesa. Ca să înțelegeți, dincolo de brutalitatea trăirii pe care ați simțit-o – ați petrecut 6 ore în București fără să beți apă. E nasol, dar nu asta mă interesează. Pentru asta ar trebui să vă certați cu organizatorii. Organizatorii ar trebui să dea faliment pentru că au organizat lucrurile așa de prost.

În schimb, tot ce faceți e să vă plângeți. Evident că nu o să faceți nimic concret. Evident că organizatorii acum se bat liniștiți pe burtă, numără banii făcuți, și se felicită pentru afacerea făcută. Pentru că, de ce nu, au făcut bani cu efort minim.

Iar rezultatul tuturor plângăreților e că oricât de mult ar spune toți participanții că concertul a fost senzațional, nu a fost. Concertul a fost “au mi-e sete”. Concertul a fost, cu alte cuvinte, oribil. Nu am găsit niciun review decent care să nu scrie despre cât de sete i-a fost, și, vă zic sincer, acum încep să suspectez că întregii națiuni îi e sete. Și încă nu s-a dat cod portocaliu de caniculă.

Și dacă textul ăsta n-are nicio noimă, e pentru că mi-e sete. MI-E SETE, DA????

Let me entertain you!
Let me entertain you!

7 Replies to “Sinistrații de la Robbie Williams”

 1. ba0ooG

  Ce-ar fi un blog fără circle-jerk-ul obligatoriu “vai, românii sunt așa și pe dincolo”.

  Răspunsul “concertul a fost tare, dar organizarea a lăsat de dorit” mi se pare perfect justificat, mai ales în contextul caniculei din ultimele zile. Pun pariu că în orice colț al lumii s-ar fi întâmplat asta am fi obținut reacții asemănătoare.

  Dar na, trebuie ca toți bloggerii să bage articolul obligatoriu cu “românii sunt X”, altfel cum își dă lumea seama că ei sunt mai inteligenți decât restul fraierilor?

 2. radu

  e ceva normal, in anul 2015 apa e ceva important, primaria trebuia sa asigure by default niste cismele cu apa si pahare de plastic, bine ca de ziua aia a bisericii dau apa sfintita, cand e frig afara, are sens, bine ca dau carnati si sarmale gratis de sarbatori, aia sunt votantii nu fraierii care platesc cate 100 de euro pentru un bilet.

 3. Ioana

  Setea e o nevoie primară, situată la baza piramidei lui Maslow și dacă nu e satisfăcută, nu prea te mai interesează nivelele superioare așa că eu îi înțeleg perfect pe însetații din piață.
  Concertul a fost ca toate concertele lui Robbie Williams, foarte fain și conform așteptărilor. Cred că deja se poate vedea pe YouTube.

 4. bit

  Bre:
  1. Maslow, subscriu opiniei Ioanei.
  2. Romanii care sau dus la concert nu sunt plangaciosi.
  3. Femeile violate nu sunt vinovate pentru ca poarta fuste scurte.

 5. Dorin Lazăr

  Așa o fi, Maslow o fi. Am mai găsit totuși oameni care au fost la concert și au putut să vorbească și despre altceva decât că le-o fost sete, cu tot cu Maslow-ul.

Comentariul tău

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.