Socacietatea românească e un pic proastă

Bine, e bună ‘voința populară’ cînd e vorba să dăm jos pe dictatorul Băsescu. E nasoală voința poporului cînd zice să fie mai puțini parlamentari.

Victor Socaciu, un muzicant ratat croit pe tiparul PSD, a venit în studioul B1Tv să explice cum doar elitele decid cîți sunt la număr, sau ceva de genul ăsta. Că s-a votat un referendum, aia a fost un populism ieșit din comun, zice el, da’ datul jos de președinte legal ales și fără nici o pricină nu mai e.

Hai să-l auzim cum ne învață el:

„Nu e de competența poporului român să decidă dacă Parlamentul este unicameral sau bicameral. Românii nu pot decide o chestiune atât de tehnică, este o chestiune a unui Parlament, a unor oameni care știu despre ce e vorba.E o chestiune a elitei. În marile societăți nu mai există alegerea președintelui așa la îndemnâna unui popor, ci la îndemâna Parlamentului.”

(Sursa)

Bravo, române. PSD-ul te ascultă ce vrei, și-ți dă. Știe el mai bine decît tine.

PS: nu-mi argumentați că ăsta e unul, dar PSD-ul sunt mult mai mulți care gîndesc altfel că știu. Știu, pentru că probabil Socaciu e doar o portavoce pentru cei care nu se arată la față, că e mai sănătos așa.


4 Replies to “Socacietatea românească e un pic proastă”

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.