Solenoid Experience #1 [scenetă în multe acte]

Tremur.

Un gând îmi trece prin minte. Intelectul nu poate rezista fără hrană, el în lipsa hranei se sfrijește și se disipează.

Citesc fiecare review care îmi trece prin fața ochilor. Există o promisiune, iar numele ei e Solenoid. Intelectul meu, curbat de incultură și de lipsă de adâncime, se trezește la viață, surescitat. Ceva în mintea mea urlă: “Solenoid! Solenoid! Vreau să fiu miezul din Solenoid!

Lumina apare la capătul tunelului. E întuneric în jurul meu, dar departe apare lumina emanată din firul înfășurat în jurul magnetului. Dau click, încă un click, și reușesc. Livrare prin curier! Solenoid va ajunge la mine fără greșeală, fără întârziere. Un exemplar neatins de mâinile vulgului, înfășurat în țiplă care să-l izoleze de corupția de către oameni nemernici ce nu-l merită pe Mircea Cărtărescu. Exemplarul meu a fost rulat în țiplă de două zeițe pure la suflet și la trup, înconjurat cu dragoste de cultură și de neam. Iată, pot regăsi prim-planul care a făcut-o pe Mihaela Ursa să delireze! Cartea e încărcată cu atâta energie fecundă încât mințile femeiești nu sunt în stare să o cuprindă. Cărtărescu e pe drum! Cărtărescu va veni!

Welcome to Solenoid Experience, urlă DJ-ul din capul meu. Voi descoperi frânturi din mine, e o carte care-mi va vorbi personal. Neatins, exemplarul va pluti către mine, și va ajunge la adresa de la care am cerut să-l preiau.

Cine are nevoie de droguri când avem Solenoid?

Solenoid cu miez. EU vreau să fiu miezul din Solenoid!
Solenoid cu miez. EU vreau să fiu miezul din Solenoid!

2 Replies to “Solenoid Experience #1 [scenetă în multe acte]”

  1. Les follie de Cri

    Vai!Ce rău sunteți!Totuși ,cred ca v-a surprins(in vreun fel) Solenoidul.Altfel nu îmi explic de ce ați consumat atâta energie să ne explicați noua,muritorilor de rând,ce pierdere de timp poate fi aceasta carte.Eu nu am citit-o deocamdată,dar după recenzia dvs,mă pun sigur zilele astea sa o comand online.
    Aveți umor,e drept,dar înverșunarea aceasta împotriva cuiva nu va ajuta deloc.Best regards!

Comentariul tău

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.