Ştire despre ICR NY

Tocmai am citit de pe fluxul MediaFax următoarea ştire:

Controversata expoziţie “Freedom for Lazy People”, semnată de Fairy, IRLO şi Omar, prezentată de Institutul Cultural Român (ICR) din New York în perioada 18 iunie – 15 august, a fost “un succes al artei de avangardă din România”, transmite ICR.

Citiţi mai multe în ştirea MediaFax. Pe scurt, artiştii au fost apreciaţi, iar expoziţia e mai mult decît un ponei roz cu fund nazist. Şi faptul că e un succes e confirmat de faptul că, de exemplu:

Drept consecinţă, artiştii Fairy, IRLO şi Omar au fost invitaţi de regizorul-coregraf Bill T. Jones (laureat al premiului Tony şi un nume de referinţă pe Broadway, n.r.) să picteze sala Teatrului 37 Arts (www.37arts.net), una dintre cele mai dinamice instituţii de profil din New York.

Ceea ce înseamnă că, pentru 8000 de euro investiţi imaginea unui teatru din New York va fi creată de nişte artişti români, genul de oameni cu care ne batem după aia cu pumnii în piept.

Cît despre HRP, Neagoe şi urina din jurul expoziţiei, care nu a fost, aici aveţi un link care să edifice faptul că lucrurile nu stau neapărat ca pe Antene.

Over and out. Back to my other business.

PS: Later edit: Tocmai am observat, unul din artişti (tocmai tanti cu poneiul) are nume unguresc. Vadim? nu faci o vizită pe la antene? Şi ah, altul este de origine irakiană. Terorist, e clar!!!

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.