Sunt mîndru de primul ministru, tov. Victor Ponta

Tovarășul Petru GrozaVictor Ponta, iată-l, s-a ridicat peste masa de mincinoși, și într-un comunicat istoric, Comisia Națională de Etică ne-a spus că suntem niște răi că ne luăm de dottoratul lui CTRL-V.

“În urma analizelor efectuate s-a constatat că procedurile în urma cărora domnul Victor Ponta a obţinut titlul de doctor în ştiinţe juridice au fost în acord cu legislaţia în vigoare în 2003 şi nu se poate susţine calificarea de plagiat. Raportul comisiei independente relevă următoarele: teza de doctorat elaborată de domnul Victor Ponta şi susţinută public în anul 2003 respectă cerinţele academice din acea perioadă şi este comparabilă din punct de vedere al acestor cerinţe cu alte teze de doctorat susţinute în acea perioadă.

Teza de doctorat are un titlu clar, dezvoltat corespunzător pe parcursul lucrării, tema tezei de doctorat este în domeniul de preocupărilor academice ale doctorandului şi conducătorului de doctorat, teza de doctorat este clar structurată, are un plan de cercetare coerent, metodologia este în concordanţă cu normele şi practicile din domeniul ştiinţelor juridice la acea dată, cercetarea aşa cum rezultă din referatele comisiilor de susţinere prezintă elemente de noutate şi cuprinde analize pertinente, bibliografia utilizată de autor este menţionată la sfârşitul lucrării. Sunt unele deficienţe în ceea ce priveşte trimiterile bibliografice în interiorul capitolelor, însă nu se poate aprecia că doctorandul Victor Ponta şi-ar fi însuşit paternitatea unor idei, concepte, modele care nu-i aparţineau şi le-ar fi prezentat drept contribuţii personale originale”.

Sursa: EvZ.ro

Cu alte cuvinte, buei, omeni, tu estem projti că ve luaț’ de aje om bun ji de cultur’ greator, măi om, mei!

O nouă lecție de cinste și onoare, dată de primul ministru, Victor Ponta. Reamintim pașii parcurși:

 1. Lucrarea de doctorat a lui Ioan Mang e plagiată. Va fi judecată de o Comisie de Etică
 2. Se sugerează din partea cabinetului Ponta că e timpul să se schimbe componența Comisiei de Etică.
 3. Circulă zvonuri că 30% din teza de doctorat a lui VP e copiată.
 4. Se sugerează din partea cabinetului Ponta că trebuie restructurat departamentul care ar trebui să investigheze plagiatul.
 5. Se aduce Monitorul Oficial în curtea Guvernului după 150 de ani de subordonare sub Parlament.
 6. Comisia de la #4 se întîlnește, este desființată la 2 ore după ce se întrunește (înainte să se termine ședința) printr-un ordin publicat în Monitorul Oficial.
 7. Ponta declară că își va da demisia dacă e dovedit plagiatul.
 8. Ponta declară că nu a declarat că își va da demisia dacă e dovedit plagiatul.
 9. El Pais publică înregistrarea în care Ponta declară că își va da demisia.
 10. etc. etc. etc.
 11. Se schimbă componența Comisiei de Etică, se adaugă încă 7-8 noi oameni
 12. Se amenință centrul Universitar din București cu retragerea acreditării în caz că nu iese bine.
 13. Se sesizează Comisia de Etică.
 14. Rezultă că domnul Ponta a scris o lucrare impecabilă din punct de vedere al prezentării  (are titlul corespunzător), al conținutului (teza e clar structurată).

Sau, mai pe scurt, excelent sintetizat mai jos:

(sursa: Vali Petcu)

Între timp, Euro sare și el în sus de bucurie la auzul unei astfel de vești extraordinare:

Felicitări, tov. prim-ministru, sunteți beton!


8 Replies to “Sunt mîndru de primul ministru, tov. Victor Ponta”

 1. Mircea

  vad ca iti place sa scrii despre unii si altii. iti dau doar cateva nume, hai sa vedem ce stii si ce crezi despre respectivii: Anastase, Videanu, Blejnar…

 2. MCL

  Stimate D-le Lazar,
  probabil dupa cum stiti, niste oameni rai de la Universitatea Bucale s-au pronuntat, ca teza lui Che Guevara Mioriticul pare sa contina cca. 30% material “preluat” de la diversi autori, material ce nu s-a parut a fi amintit pe lista de “ingrediente” a tezei respective.
  Ma intreb, oare cat va mai tine aceasta cruciada infernala la care este supus omul care a adus “cel mai curat guvern” de xx ani pentru Tara noastra? 😀

  In orice caz, acum, singura dilema ramasa pentru mine este, cum sa procedez pe 29 iulie? Sa ma obosesc, sa cobor pana la Sectie, si sa pun stampila… ori sa stau acasa, si sa ma holbez la comentariile unei curse de Formula 1, cursa pe care am ales s-o urmaresc mai bine la TV, din cauza ca e in aceeasi zi cu Referendumul de demitere al Dictatorului? 😉

 3. Dorin Lazăr

  Sunt implicați în referendum? Că nu am auzit cum că la ei se referă referendumul, și nici ei nu sunt în tabăra care susține demiterea lui Băsescu.
  Încă o dată, uiți esențialul din ceea ce scriu. Nici măcar nu scriu Pro Băsescu, ci anti-PSD, anti-Ponta, anti-abuz-instituțional.

 4. Dorin Lazăr

  O grea decizie. Nici eu nu știu cum e mai bine: să stăm acasă, să lăsăm să nu se atingă pragul de 50%? sau să mergem, să punem ștampila?
  Eu zic să merem să dăm cu ștampila. Pînă la urmă, dacă ați sacrificat așa o ocazie pentru referendumul de demitere a dictatorului… de ce nu? 🙂

 5. Mircea

  si eu la ce ma refeream? tot la abuz institutional… nu vrei sa comentezi? ce se va intampla la referendum daca se vor numara voturile ca in plenul parlamentului? abuzul institutional este doar o consecinta a coruptiei generalizate. toti sunt o apa si-un pamant! blestemata fie politica! sa traiesti bine!

 6. Dorin Lazăr

  Se pare că nu toți sunt o apă și-un pămînt. Se pare totuși că Ponta și gașca lui flămîndă e MULT mai coruptă decît ce a fost pînă acum. Nu o zic doar eu, o spune și CE care acum ne-au adăugat abuzurile lui Ponta pe MCV.
  Și nu o țin pe brațe pe Anastase sau pe alții. M-am săturat de argumentul ăsta. De ce nu urlați contra lui Anastase acolo unde trebuie, adică în justiție. Nu cumva pentru că PSDiștilor le e teamă să nu cumva să strice aranjamentul elitist (vorba lui Socaciu) pe care îl au în Parlament?
  Citește mai bine ceea ce scriu. Lasă-mă cu Anastase, explică-mi de ce aș susține un guvern socialist corupt pînă în măduva oaselor și mincinos pînă la Dumnezeu și înapoi, care o să-mi scoată in ritmul ăsta țara din UE?

 7. Mircea

  sa iti explic rationamentul meu: am dat search pe blog dupa numele respective si, hopa: zero rezultate. da’ cand Anastase a furat in direct si in reluare de ce nu ai sarit in sus? hmm… dupa unii, impartialitatea e pentru prosti. asa ca, inainte de a ma retrage definitiv, iti cer sa-l dai (si) tu pe Ponta in judecata… succes!

 8. Dorin Lazăr

  :)) Știi de ce? 1) pentru că atunci penibilii de USL erau în acea tîmpită grevă parlamentară cînd făceau pe interesanții și 2) pentru că după chestia asta Anastase nu a sugerat că ar fi bine să dea o lege prin care să se numere cîte două voturi pentru fiecare votant.

  Îmi zici cu ce e relevantă Anastase în referendumul lui Băsescu?

  Și nu mi-o da pe-aia cu ‘se știa’ că Anastase a furat la numărătoare cînd a promulgat, pentru că ideea juridică de ‘se știe’ are zero valoare. Cel puțin în justiția modernă, nu aia comunistă.

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.