Superior Scribbler

Tocmai am primit marele premiu de la Hash: am intrat în cercul sper restrîns și select al ‘scriitorilor superiori’.

Ca un scriitor superior ce sunt, voi face cel mai onorabil lucru, adică să citez (a nu se citi ‘a face copy-paste cu nerușinare’).

Reguli:

1. Fiecare Scriitor Superior (S.S.) trebuie să dea mai departe premiul la cinci prieteni bloggeri speciali;
2. Fiecare S.S. trebuie să îşi creeze o legătură pe net la blogul (şi autorul blogger prieten) de la care el a primit premiul;
3. Fiecare S.S. trebuie să îşi prezinte premiul pe blog şi să adauge un link la acest post, care explică ce este cu premiul;
4. Fiecare S.S. care a câştigat premiul este rugat să viziteze acest post şi să îşi adauge numele la Mr. Linky List astfel încât să existe o evidentă a fiecărui ins premiat;
5. Fiecare S.S. trebuie să posteze aceste reguli pe blogul lui.

Cele 5 premii pe care le acord sunt:

1) hash.ro – pentru că nu cred că i-am dat niciodată ‘Read’ la vreo postare fără să o citesc pe îndelete. (și da, pentru că mi-a dat premiul)

2) Teo (care își vrea numele scris cu h), care posta pe blog foarte rar într-o vreme dar acum a reînceput să scrie, și care e un scriitor foarte foarte talentat (dacă nu mă credeți, dați o vizită pe atelierkult.

3) Eugen Andronic, fotograf și programator care în momentul în care scrie merită citit 🙂

4) Krossfire pentru diversitate și profunzime în același timp

5) Marian Coman, unul din cei mai buni scriitori de fantasy români, care încearcă cu disperare să treacă peste succesul a ceea ce speră să nu fie capodopera lui: Testamentul de ciocolată.

6) (later edit) Deea, advertising addict și nu numai

Ordinea nu e importantă, și probabil nici nu exprimă top5 în ceea ce privește preferințele mele. Dar pentru cei care nu i-au citit pe cei de mai sus, cred că ar fi momentul să o faceți.

Felicitări superior scribblerșilor!

PS: Regretabil, dar observ că nu e nici o femeie în lista mea. Raluca nu mai scrie (ea ar fi prins top 5-ul), și alte persoane de sex feminin pe care să le citesc constant nu prea sunt. Cu o excepție: Deea, advertising addict și nu numai. (da, ești a șasea alegere, am trișat)

PPS: Prescurtarea SS e absolut nefericită 😀


4 Replies to “Superior Scribbler”

  1. Dana Androne

    “PS: Regretabil, dar observ că nu e nici o femeie în lista mea.”

    Sa intelegem ca exista locuri libere? 😀

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.