Cea mai tare știre de ieri

Cea mai tare știre de ieri e lansarea SteamOS. Și am încercuit ca la proști elementul cel mai important din anunț, ca să înțelegeți de ce lansarea SteamOS e cea mai tare știre de ieri:

SteamOS


7 Replies to “Cea mai tare știre de ieri”

 1. Dorin Lazăr

  Good question. DIferența vine într-un OS – un sistem 100% integrat, ceea ce își dorea GoogleTv și AppleTv să fie. Valve o să facă primul astfel de sistem.

  Și, bineînțeles, pentru un fan Steam e o chestie relevantă. Iubesc Steam. Ar putea fi prima platformă care chiar să mă facă să cumpăr muzică și film online.

 2. Silvia Crisan

  Well, depinde ce este important pentru tine, evident. Eu chiar plătesc pentru două din serviciile pe care le-am enumerat (Neflix și Spotify) și apreciez faptul că NU sunt sisteme integrate. Prefer aplicații care rulează pe calculatorul meu, pe telefonul meu, pe tableta mea și pe smart TV-ul meu.

 3. Dorin Lazăr

  Steam rulează pe desktop-ul meu de multă vreme 🙂
  De acolo lucrurile se văd altfel. De-aici… Gîndește-te. Steam a fost primul magazin online care mi-a vîndut și mie jocuri, în România. De pe vremea cînd CC de România era mai mult ca sigur furat.

 4. Silvia Crisan

  Crezi că Netflix nu-ți oferă serviciul pentru că le e frică de cardul tău de credit? Neah. Faptul că ai Steam în România dovedește doar că producătorii de jocuri sunt mai puțin dinozauri decât producătorii de muzică și studiourile de film.

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.