Să vii cu tatăl tău tuns!

Asta e ultima reușită a protestatarilor cu Roșia Montană. Nu mai am cuvinte, decît să reiterez bancul cu ‘să vii mîine la școală cu tatăl tău, tuns!’. Doar o notă: acest afiș nu e inventat de mine. E pe bune.

Simt totuși că lipsesc batistuța și unghiile tăiate.

vino-cu-parintii

13 Replies to “Să vii cu tatăl tău tuns!”

 1. De fapt nu e o mișcare chiar rea. Oamenii încearcă să influențeze și alte grupuri sociale. Dacă rămîn doar între ei, nu vor avea șanse să schimbe ceva.

 2. Mă-ntreb totuși de ce au ales să-i deseneze pe părinți cu PET-uri în mînă. O fi simbolic? Nici PET-ul nu e la fel de rău ca cianura?

  Și or fi PET-uri de Cola? De bere? De apă plată sau de apă cu bulbuci?

 3. e doar o supozitie, dar poate s-au gandit ca pot folosi pet-urile pentru a face galagie?
  adevarul e ca daca bati cu palma intr-un pet produci ceva zgomot…

 4. Nah, și pumnul din Uniți Salvăm Roșia Montană are un PET în mînă. E clar, ideea e să vii cu pet-uri, dar nu știu de care. Trebuie să fie pline? Goale?

 5. un pet gol cred ca da. tocmai am trecut pe langa Modarom unde era un astfel de grup, destul de galagios dupa parerea mea.

 6. Proful: – Bulă, să vii mâine la şcoală cu tac’tu tuns!

  A doua zi vine şi Bulă cel bătrân la şcoală.
  Proful: – Ştiţi ce a făcut fiul dumneavoastră? A desenat o muscă pe bancă, atât de realist încât mi-am scrântit mâna încercaând s-o omor!
  Bulă senior: – Şi pentru atâta lucru m-aţi chemat? Eu am găsit în baie un crocodil atât de realist desenat încât m-am speriat şi am încercat să fug printr-o uşă desenată.

  😀

Comments are closed.