Tîrgul de divorţuri

Botache informează că pe la noi prin ţară divorţurile întrec în mod dramatic căsătoriile, şi că cineva a corelat rata mare a căsătoriilor care s-au terminat în divorţ rapid cu cei 200 de euro pe care îi dă statul român celor de-şi pun pirostriile.

Şi mai are articolul de-acolo o idee fascinantă despre un tîrg al divorţurilor, organizat în premieră în Austria, parcă.

Cam cum ar arăta un tîrg al divorţurilor la noi în România?

Păi oferta ar arăta cam aşa:

 • Oferta simplă, un an prin tribunale + cheltuielile de judecată
 • Oferta ‘O mică atenţie’, cu o jumătate de an prin tribunale + cheltuielile de judecată.
 • Oferta ‘Şpaga’, două săptămîni, cheltuielile de judecată incluse.
 • Oferta ‘Şpaga supremus’, o zi, all inclusive (inclusiv parteneră pentru neîntreruperea activităţilor sexuale pe termen scurt).
 • Oferta ‘Sărăntocus de Vişine’, formată din două sticle de alcool sanitar la care se adaugă aromă industrială de vişine şi un topor, la care se adaugă douăzeci de ani pentru omor din culpă.
 • Oferta ‘Ştirile de la ora 5’ conţine în plus faţă de ‘Sărăntocus de Vişine’ şi interviuri la Ştirile de la ora 5, în funcţie de încărcarea ProTv-ului în acea zi.

Ce ziceţi? Merge?


8 Replies to “Tîrgul de divorţuri”

 1. lilith

  de aia nu ma marit, ca banii aia nu-mi ajung de divort!
  asa ar trebui sa faca statul: cuplurilor proapat luate sa le dea ca prima banii de divort, cu tot cu avocati, cheltuieli de judecata, mite si alte chestii! 🙂

 2. dorinlazar

  La “O mică atenţie”, “Şpaga” şi “Şpaga supremus” tarifele nu sunt fixe, dar nici nu se impozitează :P. De asemenea ele diferă de la avocat la avocat. Sau de la judecător la judecător

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.