TODO

Haide să vedem ce am în cap pentru anul ăsta:

1) Să scriu mai mult. Nu cred că mai e nevoie de explicaţii, dar le voi da: dacă vreau să fiu unul din cei ce trăiesc din şi pentru scris trebuie, evident, să scriu mai mult.

2) Greutate exprimată în două cifre. Eu dintotdeauna am fost un pic mai ‘greu’ decît arăt, dar chiar şi-aşa, proporţiile luate nu mă fac să cred că o să-mi fie prea bine dacă voi continua în acest ritm.

3) Plănuisem un an sabatic la 28 de ani, dar din păcate se amînă. Evident, din lipsă de resurse, aşa că ar fi bine să-mi pregătesc anul sabatic pentru 30 de ani. Să vedem, să vedem. Oricum ar fi, tot trebuie să strîng bani pentru chestia asta. Din păcate nu am făcut rost de un job care să mă plătească de să-mi sară ochii din cap, aşa că lucrurile acestea vor trebui să aştepte.

4) Să călătoresc mai mult. Anii trecuţi am trăit cu o speranţă de care nu am putut să mă desprind. Acum, pentru că oricum am reuşit să mă desprind de ajutorul din exterior, pot să sper pe cont propriu. Bine, there’s no fun in travelling alone, but THAT can be arranged.

Poate o să mai vină un post în care o să spun ce-a mers rău anul ce-a trecut. Din păcate nu ştiu dacă merită să investesc energia în rememorarea eşecurilor (ok, experienţelor).

Sunt ciudat de optimist în mijlocul ‘celei mai deprimante luni a anului’.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.