Tomb Raider 2013

Zilele astea se prezintă la E3 noul Tomb Raider care va ajunge pe hard-disk-urile noastre undeva în 2013, la început. Dar tot ce văd, aud și citesc despre el arată incredibil de spectaculos, de-abia aștept să apară. Game of the year 2013? Pentru mine, cel puțin la capitolul așteptări, da.

Cei de la Ars Technica au scris despre asta în: “Lara Croft shows her vulnerability in new Tomb Raider”. Articolul face un rezumat foarte bun la cam tot ce se știe despre joc în momentul ăsta.

Artwork-ul pentru TR e incredibil de spectaculos; de cîteva săptămîni blogul oficial Tomb Raider livrează eye-candy după eye-candy, totul culminînd cu acest trailer:

Eu unul știu sigur că abia aștept; pînă una alta, pe gog.com au apărut primele trei jocuri din serie, jocuri pe care le-am jucat obsesiv prin facultate. Favoritul, desigur, e Tomb Raider 2, primul joc pe care l-am terminat cu toate secretele fără nici un walkthrough :))

So how do you like it?


4 Replies to “Tomb Raider 2013”

 1. Axonn Echysttas

  Dupa porcaria de D3, nu mi-as pune sperante prea mari in new titles. But who knows.

 2. Axonn Echysttas

  Also: vad ca se poarta sa renunti la numarul sequel-ului, sa re-boot-ezi sau sa te pizdesti ca ce tare esti tu ca ai scris doar iPad, sau doar Star Trek. Meh.

 3. Dorin Lazăr

  Don’t tell that to a fan of Tomb Raider :))
  Sunt tare curios ce o să iasă. Speranțe mari nu îmi pun. Așteptări îmi fac, însă, și beware of dragons dacă mă dezamăgesc. 😀

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.