Traian Băsescu a vorbit destul

Spre deliciul admiratorilor lui de la PNL și Antena 3, Traian Băsescu se dă în continuare în spectacol, luând poziție alături Elena alu’ Udrea și alți eroi ai neamului cum că justiția ar fi un pic prea… prea… prea…

Dar nu înțeleg de ce îl mai ascultă cineva pe Traian Băsescu. Băsescu a făcut destul, e timpul să se ducă să se culce, că de-aia l-am ales două mandate. Traian Băsescu a vorbit vreme de două mandate, atât cât scrie la Constituție, și ar putea foarte bine să tacă dacă nu vrea să devină mai penibil.

Încep să cred că singurul politician adevărat de după Revoluție a fost Ion Iliescu. A distrus ce era de distrus din România, adevărat, dar la nivel politic e foarte greu să-i reproșezi lucruri, mai ales după încheierea celor trei mandate constituționale.

NuNeaparatMineri
Sursa: Alex Trofim

 


3 Replies to “Traian Băsescu a vorbit destul”

  1. Alex Mihăileanu

    Uite o idee (chiar dacă şi pe mine a ajuns să mă enerveze, dar poate fi o ipoteză de lucru):

    “Am luat act că Traian Băsescu a devenit unul dintre cei mai vehemenţi critici ai luptei anticorupţie, aşa cum se poartă ea acum. Întrebare: şi dacă o face doar pentru a-i aduce în sprijinul Justiţiei şi pe cei despre care ştie sigur că îi sunt iremediabil duşmani?”

    De aici: adev.ro/nmhmhc

  2. Perkele

    Asta e gandire gen Tapalaga, care ii lauda pe Macovei si Basescu chiar si atunci cand gresesc, reusind sa vada lucrurile pozitive din asta.

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.