Un rezumat al beef-ului Guess Who-Cheloo

Pentru cei care nu știu că există hip-hop românesc, sau care cred că hip-hop e ceva dop care se scoate singur când agiți sticla de bere, un rezumat a ceea ce s-a întâmplat între cei doi în ultimele zile.

Cei doi sunt amândoi interpreți de muzică ușoară – pe Guess Who îl cheamă de fapt Laurențiu, pe Cheloo îl cheamă Cătălin și are acum emisiune cu Delia și Bendeac. Cei doi au lucrat mai demult împreună, dar nu le-a mai plăcut așa că nu au mai lucrat împreună. Aceasta este drama existențială ce animă scena hip-hop românească. Atenție, urmează clipuri în care se folosesc cuvinte explicite, interzise sub 16 ani.

Dl. Bendeac, comediant la ceva post de televiziune, a scos un videoclip în care îl imită foarte prost pe tânărul Laurențiu și în care alți doi oameni îi imită pe domnii Cătălin și Ion, foști asociați ai domnului Laurențiu. Cei trei au un dialog în care Cătălin (cunoscut pentru versurile sale îndreptate contra comunității LGBT din România) îl convinge pe Laurențiu să afirme în gura mare că numitul Cătălin întreține relații sexuale cu un alt tânăr de același sex (vom sări peste sugestia că l-ar plăti pentru acest lucru, pentru că nu e chiar așa de clară din context). Clipul mai jos:

Dl. Laurențiu a răspuns cu o piesă în care sugerează că de fapt partenerul favorit al domnului Cătălin este dl. Bendeac, că este șomer și că situația financiară a domnului Cătălin nu e foarte grozavă pentru că a trebuit să își caute un loc de muncă. Apoi ne spune o poveste despre cum a primit cadou de ziua lui o reziliere de contract, și că soția domnului Cătălin îl ajută și chiar coordonează finanțele trupei din care dânsul face parte (ceea ce mie mi se pare frumos și lăudabil). Domnul Laurențiu încheie sugerând că domnul Cătălin va avea de suferit de pe urma unor probleme legale.

Domnul Cătălin răspunde la rândul său afirmând că nu mai știe ce mai face domnul Laurențiu și că se va abține de la a-i cere favoruri de natură sexuală. Îi sugerează că nu a mai avut succes în cariera pe care și-a ales-o și îi face o invitație să colaboreze din nou. Îi sugerează că ar fi ipocrit, colaborând cu cineva cu care cei doi odată erau de acord că nu e bine să colaborezi, după care îl atenționează că are un stil de viață dezordonat care îi va fi dăunător pe termen lung. Își reafirmă pasiunea de natură sexuală pentru dl. Laurențiu, și încearcă să-l ajute cu câteva sfaturi: să fie mai optimist, mai puțin trist. Îl anunță că impresarul dumnealui nu mai lucrează cu Laurențiu și afirmă că deși nu are succes comercial lucrează doar pentru succes comercial1)la acest punct nu mai știm ce să credem exact despre finanțele domnului Laurențiu, care, vom afla, nu are soție ca să i le țină în ordine. Afirmă apoi că în materie muzicală este șef de cameră, deși apoi afirmă că și-a ratat cariera colaborând cu trupa Paraziții – și printre alte răspunsuri personale afirmă că deține lucrurile pe care nu le deține domnul Laurențiu.

Așteptăm cu interes să vedem ce alte preferințe sexuale au domnii Cătălin și Laurențiu, și suntem în special interesați de contribuțiile dânșilor la bugetul de stat.

PS: Dl. Laurențiu a continuat discuția cu o nouă piesă care nu dezamăgește. Piesa se numește Karma. În ea aflăm că fanii dl. Cătălin au 15 ani, dar acest target este afectat negativ de analfabetism și activitatea acestuia. Apoi aflăm că impresarul dumnealui rămâne același, pentru că impresarul e un individ inteligent.

139595103

NOTES   [ + ]

1. la acest punct nu mai știm ce să credem exact despre finanțele domnului Laurențiu, care, vom afla, nu are soție ca să i le țină în ordine

2 Replies to “Un rezumat al beef-ului Guess Who-Cheloo”

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.