Unfit şi alte povestiri

Duminică, pe tren, am terminat un text. Textul se numeşte ‘Unfit’ – e un pic de gîndit la cum să-i zic pe româneşte, dar îi voi schimba numele după corectură.

Textul e simplu, dar atmosfera mi-a ieşit destul de bine. Unora nu le place începutul, altora nu le place sfîrşitul, dar mie îmi place – mi-a ieşit aşa cum ies toate textele bune, din prima şi dintr-o bucată. Bine, din două, dar nu o să se vadă la montaj.

Nu ştiu de unde a venit textul ăsta. probabil din angoasă, probabil din trista observaţie a celor care se întîmplă în jurul meu, poate sunt lucrurile pe care întotdeauna vroiam să le scriu… “Marele roman american”, cum îl numeşte Teo, e gata. Sau de-abia a început să se scrie. Dar nu voi mai scrie curînd în universul lui ‘Unfit’.

Trebuie să-i găsesc o destinaţie acestui text. Nu vreau să-l pun online, e oricum prea lung pentru un blog. Dar timp mai este, şi pe acest text îl mai aşteaptă o corectură.

După Unfit urmează NaNoWriMo. Anul trecut am ajuns pe la 22.000 şi deadline-urile m-au sufocat. Deadline-urile cred că o să fie ceva mai lejere anul ăsta. Cît despre textul pe care îl pregătesc, va fi din universul ‘Fallen Elf’. Nu pentru că e mai uşor să scriu acolo, nu pentru că universul e mai facil de descris, ci pentru că doresc să spun o poveste frumoasă.

Încă nu m-am decis ce episod abordez din poveste. Vom vedea. Şi sper că anul acesta voi trece cele 50.000 cuvinte, graniţa ‘de netrecut’ de anul trecut 🙂


3 Replies to “Unfit şi alte povestiri”

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.