USL nu promite ci realizează!

communismRîd, rîd și nu e rîsul meu.

Acum un an și jumătate era revoluție. Tiranul trebuia jos, la fel cu clica lui portocalie!

Acum, că USL-ul e la putere, el nu mai trebuie să promită nimic. El realizează, el îndeplinește năzuințele poporului care l-a votat. Realizările sunt, desigur, mărețe – cel mai penal guvern, contracte care din fericire pentru Năstase nu se mai găsesc, sau episoade simpatice precum cele patru pasarele ridicate înainte de încheierea contractului la un preț fix sub limita pentru achiziții fără licitație publică de către CNADR.

Acum, USL-ul împlinește două din năzuințele de veacuri (în ani de țînțar) ale poporului român. Prima e problema egalității femeii în societate tranșată zilele astea cu fermitate. În sfîrșit, femeile sunt egale cu bărbații – și se vor pensiona la 65 de ani. A doua năzuință e, evident, tranșarea problemei Roșia Montana. Gata, e făcută și asta, și sunt sigur că Dan Șova rătăcește pe undeva și contractul ăsta 😀

Probabil într-un moment de sublimă rușine, tov. ‘vizitez Taiwan-ul cu pașaportul diplomatic fără să cer voie Chinei’ își dă demisia. Dar onoare? Ce e aia? Mai bine mergem în adidași și tricou cu Pink Floyd la întîlniri cu taiwanezi la costum. Că ne-a plăcut, a fost mișto.

Așa că nu e de mirare că, precum o mironosiță, tovarășul Antonescu a făcut stînga împrejur la confirmarea ca ministru a Ramonei Mănescu. S-o fi săturat și el de cîți colegi mai proști ca el are în alianță. E clar că Băsescu e de vină.

Se știe.


2 Replies to “USL nu promite ci realizează!”

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.