Vice a retras articolul lui piticigratis despre ComicCon și e păcat

E păcat, pentru că singurul mod în care vă puteți da seama cât de varză e piticigratis e citindu-i articolul despre East European Comic Con. E o capodoperă a cerșitului de atenție, a glumelor forțate și a motivului pentru care un tip ca el și-ar lua roșii stricate în freză imediat ce ar deschide gura.

Rar am văzut niște remarci mai penibile, niște umor mai forțat, niște comentarii mai pe lângă subiect. Iar momentul în care s-a luat de o tipă slabă de pe-acolo și a zis că e prietenă cu gogoașa, ăla e probabil momentul în care ar fi putut spune cu mâna pe inimă: „da, e drept, nu am văzut femei dezbrăcate decât pe pornhub”. Miștourile despre virgini sunt mult mai digerabile din contextul ăla: omul recunoaște foarte bine fenomenul, doar a trăit cu el o viață întreagă.

E amuzant când vorbește de faptul că hostessele arată mai bine decât cosplayerii amatori. Serios, am râs de m-am spart. Omul tocmai spune că da, oamenii care au mulți bani în spate pot face lucruri mai mișto decât ăia fără bani. Bravo, pitici, îți înțelegem drama, dar hostessele au fost plătite ca să se integreze în atmosferă. Probabil de-asta nu te-ai integrat tu prea bine.

Puteau să pună pe cineva care se pricepe, de-aia e trist că a avut acreditare de presă pentru a scrie așa ceva. Un text frustrat de genul ăsta ar fi putut fi scris și ca participant pe cont propriu la ComicCon. Serios, dacă vroia să se laude cu faptul că lua bătaie bătea tocilari în liceu putea să o facă pe cont propriu, și să lase pe cineva care se pricepe la… nu știu, orice. Agricultură, tâmplărie, ce mai, chiar și un copil de clasa a II-a ar fi fost mai fluent și poate mai amuzant ca piticigratis la ComicCon.

E păcat că cei de la Vice au dat jos articolul. Nu știu dacă au dat jos articolul la insistențele organizatorilor EECC sau la insistențele Vice US. Piticigratis se lăuda că la insistențele Vice US, și e păcat, pentru că era cea mai bună dovadă că omul e varză. Aia și blogul lui, da’ să fim serioși, cine intră pe blogul lui? Deci Vice, te rugăm, pui articolul la loc?