Vînd vot. Eftin

S-a terminat votarea. Nu am apucat să votez, din motiv de CFR care m-a acompaniat o mare parte din timpul în care aș fi putut vota, în drumul de întoarcere din Viena (spre deosebire de mobilul meu, poveste lungă, discutăm altă dată). Dacă aș fi aruncat ștampila, aș fi aruncat-o pe Crin. Da’ acum, că Crin nu mai e, și foamea de ciolan în PNL a devenit foarte acută, decid să fac ceea ce un întreprinzător liberal ar trebui să facă. Comerț:

Așadar: vînd vot. Îl dau ‘eftin. Două bucăți e-book reader – preferabil cel de la http://www.mybebook.com/, acces nelimitat la o bibliotecă virtuală decentă, și de acces nemonitorizat la internet de cel puțin 100Mbps pe viață sau, alternativ, asigurare sejur pe viață într-o țară mai civilizată.

Aștept ofertele. Rog seriozitate.

Vînd vot – o campanie sprijinită de http://vandvot.wordpress.com/, de mine, de Raluca și de o întreagă națiune.


5 Replies to “Vînd vot. Eftin”

  1. Raluca

    Stai ca vand si eu. Vreau un nenea Dell, de preferabil Latitude E5500(configuratile le fac eu mai tarziu), un nenea htc magic, cu abonamentul ala misto cu internet nelimitat, platit in avans pentru cat timp ma decid sa nu schimb mobilul si un nenea mp3player, inca nu m-am hotarat de care, dar tind catre ceva cu bluetooth. Eftin votu meu, a dracu.
    Si sa nu uitam: mai bine mort, decat comunist. Tralalala. :D/

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.