Vlad Irimia e pesedist și e ok

Tataee, Tata Vlad, sau Juice (dar toată lumea îl știe drept Tataee) a ajuns în podcast cu Micutzu, unde, cea mai surprinzătoare treabă pe care a zis-o a fost că a votat PSD.

Podcastul MCN cu Tataee

Micutzu, eu și o jumătate de țară suntem fani BUG Mafia, și cei mai mulți dintre noi n-am pune ștampila pe PSD nici cu un Uzzi la ureche. Și lui Micutzu i-a venit greu să creadă că omul a votat cu PSD și au fost câteva minute de consternare, în care Meceneu și-a revenit cu greu.

Ca blog de om care nu a pus decât o singură dată ștampila pe PSD (în 2000, pe Iliescu), și pentru care PSD este întotdeauna mai jos decât ultima opțiune, trebuie să recunosc că îl înțeleg. Îi ascult argumentele și îl înțeleg perfect: e partidul care a oferit o mare stabilitate mediului afacerilor când compari cu haosul ideologic care e în dreapta (unde PNL a fost întotdeauna mai iliberal decât PSD, iar USR nu mai știe cum să interzică chestii) și e singurul partid intitulat socialist din România, și singurul partid de la care poți avea pretenții socialiste, iar Tataee recunoaște cu o oarecare mândrie că este un socialist.

Și mi-a câștigat respectul cu faptul că își plătește taxele în România. Mi se pare corect în cazul ăsta să exprimi o părere politică în România despre cum merg lucrurile aici. Este mai mult decât așteptam, și m-a surprins plăcut.

De acolo putem discuta. Că de ce e socialist într-o profesiune liberală, că de ce votează un partid care e responsabil gross-modo pentru marea majoritate a corupției din România (corupție pe care a criticat-o de suficiente ori cu o răspândire mult mai mare decât majoritatea influencerilor). Tataee pare genul de om din partea cealaltă a baricadei politice cu care poți avea o discuție decentă despre opțiunile politice. În fine, tot interviul mi se pare interesant, și merită urmărit de toți cei care am crescut cu Mafia, de la „Uzzi, Caddy, Juice, Gyeah, fără sentimente” (am vorbit despre albumul ăsta mai demult) la Schimbu’ 3. Îmi place evoluția, și abia aștept următorul lor material.


2 Replies to “Vlad Irimia e pesedist și e ok”

  1. varucu

    Ai sa fii surprins (sau nu) dar sunt cativa pesedisti ok, in partidul asta de capuse. Pana la urma e loc pentru toti sub soare, nu vad de ce am fi suparati pe unul care recunoaste ca e pesedist. Nu e ca si cum ar recunoaste ca a furat.

  2. Dorin Lazăr

    Nu sunt surprins că există și pesediști care nu au fost (doar) hoți, doar că m-a mirat un pic la om, că îl credeam destul de pornit pe corupție, și cumva e greu să separi PSD de ideea de corupție. Dar no, el poate cunoaște alți oameni de-acolo, poate simte că lucrurile stau altfel.

Comentariul tău (dacă comentezi prima oară, comentariul va ajunge în moderare)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.