Vreau și eu pe lista aia

Rezistența Urbană, #unitisalvam sau cum își mai zice zilele astea mișcarea aia anarhică întreținută de PSD ca să prostească copiii a început să facă liste. Pentru că așa e cu libertatea de exprimare, faci liste cu ăia nașpa care au scris nasol de tine, ca să se asigure că libertatea de exprimare e pe deplin respectată, nu? Ceva de genul.

Ei, băieți, vreau și eu pe lista aia. Pentru că și eu scriu de voi și vă demasc de vreo cîțiva ani buni încoace. Și și eu am scris articole inflamatorii, am scris că sunteți o mișcare anarhică, am scris că sunteți Pontajugend, am scris că nu veți avea curaj să ieșiți să demonstrați atunci cînd cauza e corectă. Articolele mele au mai ajuns pe În Linie Dreaptă, acolo unde se mai strîng articole de la fasciștii români.

Așa că, băieți, fiți niște berbanți pînă la capăt, adăugați-mă și pe mine acolo. Adăugați-mă cu logo-ul ăsta cu pinguin, sau, dacă chiar aveți nevoie, o să-mi fac un selfie și o să vi-l dau. Contactați-mă, și vă pot ajuta. E ok?

ListaNeagra
sursa

7 Replies to “Vreau și eu pe lista aia”

  1. vali

    și după aia să lingi o bere rece in timp ce ei latră că nu e corect să arăți cu degetul și că odata ce au fost deconspirați nu mai pot avea păreri și face activism.

  2. Dorin Lazăr

    Păi cred și eu. A venit Băsescu personal la mine acasă să mă roage să votez cu toate cele patru partide ale lui. Normal că s-au învolburat blogurile în condițiile astea.

  3. Daniel Mihu

    Eu am auzit altceva, că ți-a dat Pericle o damigeană de vin bisericesc ca să-l votezi.

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.