Weekend de joacă

Pentru că există lucruri mai interesante pe lumea asta decît furturile pe față ale politicienilor sau masacrarea statului de drept, m-am gîndit să vă povestesc cum weekend-ul ăsta o să mă joc.

Tot weekend-ul. De-aia, că pot, că vreau și că e mișto. Dar nu mă joc așa, ca proasta-n uliță, că de-aia vă povestesc.

Sîmbătă și duminică, la ceainărie, se va juca etapa a V-a din turneul de Go Radu Baciu. Ca jucător nu foarte competent de Go, evident că o să fiu acolo; e super-fun să joci go pe internet, dar nu se compară jucatul pe internet cu jucatul pe tablă, cu omul cu care joci în față. Pur și simplu e altfel.

Și pentru că deja nu aveam tot programul plin, weekend-ul ăsta are loc ultimul beta event de GuildWars 2. And ooooh, it’s gonna be fun, fun, fun. Weekend-ul ăsta se dă drumul la Sylvari și la Asura, la cîteva hărți în plus față de ce exista înainte și la cîteva chestii mișto gen bătaie cu butoaie (Yeah. Ați citit corect: keg brawling 😀 ). Și, evident, o să reintru în atmosfera aia mișto din GW2, care o să fie un joc tare frumos și rotund.

Și evident că o să strecor cumva și o tură sau două de basket, da’ să văd cum. De fapt știu, e simplu. Doar să rămînă așa mai răcoare, să pot să respir și eu.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.