Zile și Nopți și Bloggeri

[reclamă deșănțată]

Săptămîna trecută am fost invitat de un vechi prieten la o întîlnire de bloggeri organizată de Zile și Nopți. O întîlnire mișto la care s-au întîlnit mai mulți dintre bloggerii brașoveni, și încep să se fixeze în mintea mea cîteva chipuri de brașoveni pe care îi citesc. Întîlnirea a fost chiar spontană – anunțată cu trei zile înainte, chiar a reușit să strîngă oameni.

Motivul a fost nu numai socializarea, ci și promovarea unui produs nou Zile și Nopți – o revistă care încearcă să evolueze și să se repoziționeze pe piață. Acolo oamenii de la ZN ne-au povestit despre ce proiecte au ei, cam cum ar vedea ei evoluția revistei lor, și ne-au spus de o idee (care mie mi se pare absolut genială) pe care vor să o implementeze. Cei de la ZN au făcut un card de reduceri, pe care acum îl testează prin Brașov – cu cardul respectiv au o groază de reduceri (chiar consistente). Card pe care puteți să-l cumpărați de la ei cu 100 de lei, și de care puteți profita la maxim la toți vînzătorii pe care au reușit să-i coopteze în proiectul ăsta.  Lista completă o găsiți pe site-ul zile și nopți, aici: http://www.zilesinopti.ro/card/index.php?pag=1&p=1. Reducerile sunt chiar consistente – pornesc de la 15% și ajung pînă la 60%, iar  în promoție intră magazine de haine, cluburi, puburi (For Sale, locul unde am spart o alună împreună cu ZN, e și el înscris în promoție, cu același 15%) – ce mai, o groază de locuri. Merită să aruncați un ochi peste lista aceea.

Și, dacă vă place ideea, am un cadou pentru voi. Un voucher de discount 100% (adică dați doar codul ăsta, nimic altceva) cu care puteți obține cardul Zile și Nopți. Moca.  Gratis. Și vorbesc de reduceri chiar consistente, și de vreme ce e moca, de ce nu? Așa că mergeți pe site-ul Zile și Nopți, aici: http://www.zilesinopti.ro/card/index.php?pag=22, dați codul
CARD-ZILESINOPTI-DORINLAZAR

și o să primiți cardul Zile și Nopți.

[/reclamă deșănțată]

Acum, la modul cît se poate de serios: puneți mîna pe mouse, dați click, folosiți codul. Expiră la sfîrșitul lui decembrie – și e moca, și reducerile sunt pe bune. Eu unul chiar aș da banii pe cardul ăla – e o nimica toată și dacă ai mai mult de cumpărat, îți ies banii înapoi în vreo două-trei ieșiri în oraș. Ideea e super-super-super mișto. Codul e încă valabil, e valabil pentru primii 5 care vin pe blog și îl folosesc. Așa că puneți mîna și folosiți-l (o să anunț eu cînd s-a folosit de tot.

2 Replies to “Zile și Nopți și Bloggeri”

  1. Mersi mult de oferta. Eu urmaresc revista destul de atent, e o sursa foarte faina de evenimente, baruri si localuri in care pot merge, diferite concerte. E chiar misto.

    In numarul trecut a aparut si un card demo, ce permite o singura utilizare.

    Legat de oferta cu cuponul, mersi si pentru aia. Mentionez ca am folosit-o, deci mai ai 4 utilizari disponibile :).

    Sa auzim de bine! (si spor la toata lumea maine la votare!).

Comments are closed.