Zile și Nopți și Bloggeri

[reclamă deșănțată]

Săptămîna trecută am fost invitat de un vechi prieten la o întîlnire de bloggeri organizată de Zile și Nopți. O întîlnire mișto la care s-au întîlnit mai mulți dintre bloggerii brașoveni, și încep să se fixeze în mintea mea cîteva chipuri de brașoveni pe care îi citesc. Întîlnirea a fost chiar spontană – anunțată cu trei zile înainte, chiar a reușit să strîngă oameni.

Motivul a fost nu numai socializarea, ci și promovarea unui produs nou Zile și Nopți – o revistă care încearcă să evolueze și să se repoziționeze pe piață. Acolo oamenii de la ZN ne-au povestit despre ce proiecte au ei, cam cum ar vedea ei evoluția revistei lor, și ne-au spus de o idee (care mie mi se pare absolut genială) pe care vor să o implementeze. Cei de la ZN au făcut un card de reduceri, pe care acum îl testează prin Brașov – cu cardul respectiv au o groază de reduceri (chiar consistente). Card pe care puteți să-l cumpărați de la ei cu 100 de lei, și de care puteți profita la maxim la toți vînzătorii pe care au reușit să-i coopteze în proiectul ăsta.  Lista completă o găsiți pe site-ul zile și nopți, aici: http://www.zilesinopti.ro/card/index.php?pag=1&p=1. Reducerile sunt chiar consistente – pornesc de la 15% și ajung pînă la 60%, iar  în promoție intră magazine de haine, cluburi, puburi (For Sale, locul unde am spart o alună împreună cu ZN, e și el înscris în promoție, cu același 15%) – ce mai, o groază de locuri. Merită să aruncați un ochi peste lista aceea.

Și, dacă vă place ideea, am un cadou pentru voi. Un voucher de discount 100% (adică dați doar codul ăsta, nimic altceva) cu care puteți obține cardul Zile și Nopți. Moca.  Gratis. Și vorbesc de reduceri chiar consistente, și de vreme ce e moca, de ce nu? Așa că mergeți pe site-ul Zile și Nopți, aici: http://www.zilesinopti.ro/card/index.php?pag=22, dați codul
CARD-ZILESINOPTI-DORINLAZAR

și o să primiți cardul Zile și Nopți.

[/reclamă deșănțată]

Acum, la modul cît se poate de serios: puneți mîna pe mouse, dați click, folosiți codul. Expiră la sfîrșitul lui decembrie – și e moca, și reducerile sunt pe bune. Eu unul chiar aș da banii pe cardul ăla – e o nimica toată și dacă ai mai mult de cumpărat, îți ies banii înapoi în vreo două-trei ieșiri în oraș. Ideea e super-super-super mișto. Codul e încă valabil, e valabil pentru primii 5 care vin pe blog și îl folosesc. Așa că puneți mîna și folosiți-l (o să anunț eu cînd s-a folosit de tot.


2 Replies to “Zile și Nopți și Bloggeri”

  1. Bogdan Mocanu

    Mersi mult de oferta. Eu urmaresc revista destul de atent, e o sursa foarte faina de evenimente, baruri si localuri in care pot merge, diferite concerte. E chiar misto.

    In numarul trecut a aparut si un card demo, ce permite o singura utilizare.

    Legat de oferta cu cuponul, mersi si pentru aia. Mentionez ca am folosit-o, deci mai ai 4 utilizari disponibile :).

    Sa auzim de bine! (si spor la toata lumea maine la votare!).

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.